Bijwonen dissertatielunches afdeling Staats- en bestuursrecht (voor leden Res Publica)

Wil jij rondkijken op het wetenschappelijke werkveld onze afdeling Staats- en bestuursrecht? Dat kan! Speciaal voor onze leden stelt de afdeling een aantal plaatsen beschikbaar voor de ‘dissertatielunches’ van haar promovendi.

Tijdens deze lunch presenteert een promovendus/promovenda van de afdeling zijn of haar onderzoek aan collega’s. De voorlopige bevindingen van het onderzoek worden dan met elkaar besproken.

De eerstvolgende dissertatielunch vindt plaats op vrijdag 19 april en is van Jaap Wieland. Hij werkt onder begeleiding van Willemien den Ouden en Jaap Polak aan een promotie-onderzoek naar de positie van de concurrent in het bestuursrecht. Voor meer informatie over het onderzoek van Jaap Wieland, klik hier.

Wil jij deelnemen aan deze dissertatielunch? Geef je dan op via info@respublicaleiden.nl. De deelnemers krijgen binnenkort meer informatie over het exacte tijdstip en de locatie.

Komt 19 april niet zo goed uit? De daaropvolgende lunch vindt plaats op 31 mei en wordt gehouden door A.E.M. (Ingrid) Leijten. Meer informatie over haar onderzoek vindt je hier.

Houdt onze website in de gaten voor meer dissertatielunches.