Kantoorbezoek Geelkerken Linskens

Op 27 maart organiseert Geelkerken Linskens Advocaten, in samenwerking met Res Publica, een kantoorbezoek! Geelkerken Linskens is een klein tot middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Leiden en Den Haag. De advocaten van dit kantoor hebben veel  ervaring met complexe vraagstukken op het gebied van het bestuursrecht.

Het programma zal zich gedeeltelijk concentreren op het aankomende master keuzevak omgevingsrecht. Geelkerken Linskens wil ons hiermee, aan de hand van praktijkvoorbeeld, alvast laten kennismaken met dit dynamisch vakgebied. Na afloop zal er op kantoor een gezamenlijke lunch plaatsvinden. Uiteraard zal er tijdens en na afloop van de presentatie en de lunch volop gelegenheid zijn tot het stellen van vragen!

Heb jij interesse in een kijkje in de keuken van Geelkerken Linskens Advocaten, op hun prachtige locatie in Leiden? Meld je dan uiterlijk voor 20 maart aan via respublicaleiden@gmail.com!

Waar -> Geelkerken Linskens, Noordeinde 2A, 2311 CD Leiden.
Wanneer -> Donderdag 27 maart, 9:45.

N.B. Deze activiteit telt mee voor het certificaat extra-curriculaire activiteiten van de master Staats- en bestuursrecht.