Stage en Beroepenvoorlichting

Weet je al wat je na je master Staats- en bestuursrecht wilt gaan doen? Twijfel je: de advocatuur, de overheid of toch de rechterlijke macht? Dan is de Stage- en beroepenvoorlichting die georganiseerd wordt door de afdeling Staats- en Bestuursrecht en Res Publica echt iets voor jou! Tijdens deze voorlichting zullen Young professionals – allen alumni Staats- en bestuursrecht –  uit verschillende disciplines (o.a. Raad van State, Wetgevingsacademie, het ministerie van Justitie, de wetenschap en de advocatuur) je alles vertellen over hun (werk)ervaringen. Ook gaan zij in op eventuele stagemogelijkheden.

De presentatie van de stage – en beroepenvoorlichting is in handen van Alke Metselaar en Michal Diamant (allebei PhD bij de afdeling Staats-en bestuursrecht). Zij zullen de Young professionals bestoken met allerlei vragen die jullie bezighouden. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om zelf vragen te stellen.

Voorafgaand aan de stage- en beroepenvoorlichting vindt een Carrière-workshop plaats, waarvoor jullie eveneens van harte voor zijn uitgenodigd. Deze workshop wordt gepresenteerd door de facultaire carrièrecoach Arianne Pattavina.

Waar – KOG, Steenschuur

Wanneer – 7 mei, 15:00 – 19:00

Programma :

15.00 – 16.00 uur:            Carrière-workshop  door Arianne Pattavina (B013)

16.00 – 17.45 uur:            stage- en beroepenvoorlichting (A051a)

17.45 – 19.00 uur:            borrel (stenen tafel restaurant)

Zet de datum in je agenda en tot dan!

N.B. Deze activiteit telt mee voor het certificaat extra-curriculaire activiteiten van de master Staats- en bestuursrecht.