Stibbe Praktijkdag Bestuursrecht: help jij Stibbe aan een nieuw kantoor?

De Stibbetoren is sinds de bouw in 1992 een begrip. Stibbe is het eerste advocatenkantoor dat zich op de Zuidas vestigde en heeft navolging gekregen van vele andere advocatenkantoren. De Stibbetoren is ook een van de oudste gebouwen op de Zuidas en moet – hoewel nog in goede staat – dringend langdurig gerenoveerd worden. De Stibbetoren is namelijk weliswaar een rank gebouw, maar dat heeft ook nadelen. Zo zijn de verdiepingen naar huidige maatstaven klein, terwijl grotere verdiepingen bijdragen aan meer interdisciplinaire samenwerking. Na lang wikken en wegen is daarom besloten een nieuw kantoor te bouwen, een stukje verderop op de Zuidas. De vertrouwde toren kan dan door andere partijen worden gehuurd, waarvoor de eerste geïnteresseerden zich al hebben gemeld.

Met de bouw van een nieuw kantoorgebouw zijn veel juridische vragen en procedures gemoeid en het aantal belanghebbenden is groot. Het kantoorgebouw zal weer dicht bij de A10 en de spoorlijn liggen, onder de rook van Schiphol en komt in een park in de buurt van woonhuizen direct naast een middelbare school aan een drukke weg.

Op donderdag 10 april 2014 is de Stibbe praktijkdag bestuursrecht. Daar adviseer je samen met onze bestuursrechtadvocaten hoe het nieuwe kantoor snel van de grond kan komen.

De dag wordt afgesloten met een diner in het centrum van Amsterdam.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan uiterlijk 28 maart 2014 in via www.werkenbijstibbe.nl .